Surfen, zon en stand!

Jaa daar ben ik alweer. Leonietje lag te slapen dus ik had ff tijd om weer mijn emails bij te werken =). Bali is echt heel leuk. Het is dryseason dus heel warm. Ik ben niet echt bruin ofzo want ik ben een beetje obsessed by the sun. Ik ben erg bang om te verbranden dus ik zit niet constant in de zon en smeer factor 40. Maar dat vind ik niet erg, heb nog 4 maanden te gaan =).

Gisteren heb ik gesurfd =) Het is echt heel leuk! Maar wel vermoeiend, ik heb nu spierpijn. Het is een beetje snowboarden maar ik vind het veel makkelijker.
Bali zit echt vol met surfdudes (vooral uit Australie). Het is echt heel leuk om te zien vanuit je bed op het strand. De sunset is hier trouwens ook erg prachtig! Al 3 dagen achterelkaar hebben we gesurfd en op het stand gezeten tot sunset. Vanaf morgen willen we een beetje cultuursnuiven.

Ook al krijg ik op het eerste gezicht de indruk dat alle landen in Southeast Asia op elkaar lijken, ik kom er toch na elke visit weer op terug. Het is allemaal net iets anders.
De mensen in Bali zijn erg vrolijk. Het is net een dorpje. We hebben al veel vriendjes gemaakt met de local people.

Het is hier allemaal wel iets duurder (voor een backpacker), maar wel ontzettend hip. Ik vind de mensen er erg leuk uitzien qua kledingstijl.

Er is 1 discotheek en die is echt geweldig. De muziek is echt zo onze stijl. Het heet skygarden en is een soort van open gebouw in de lucht.. ik kan het niet uitleggen, maar het is erg mooi.
De mannen zijn hier wel erg vervelend. Ze snappen de boodschap van wegwezen gewoon niet.

Tsja verder heb ik weinig nuttige dingen te vertellen =P so cya!

Comments 3

Dani 11-06-2007 13:02

Woo, eve on a surfboard. Stoer!

soppie 12-06-2007 17:55

ik wil ook surfdudes!!!!!!!!

Faith 14-06-2007 00:17

Hé Evelyn!

Echt super om je verhalen te lezen. Wow..je hebt in korte tijd echt veel gedaan zeg! Bali lijkt mij ook een hele mooie plaats Geniet van de tijd met je nichtje! XX

Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Want to receive an email when a new travel story is added? Signup for the mailinglist

Other travelstories

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer