druk druk druk

Maar weer even een berichtje van mij. Ik zit alweer op het internet, jaja i know, maar Chris was even weg en ik wist niet wat ik wou doen, want het onweert en ik ben bang voor onweer :P. We hebben vandaag 7 uur gereisd van Ayuthayya naar Sukhotai. Morgen weer 5 uur naar Chiang Mai. Op dit moment wordt ik wel gek. Ik heb last van de warmte, het is erg heet en het regent nauwelijks. Ik heb best veel geld uitgegeven en daar baal ik best van.. geen georganiseerde excursies meer. Het geld wat ik per maand wou uitgeven heb ik nu in een week tijd uitgegeven :S. Morgen gaan Chris en ik pakketjes versturen naar NL want onze backpacks zijn erg vol!

Gisteren is eindelijk mijn was gedaan, ik werd al gek, want ik liep een heel weekend in dezelfde kleren omdat mijn kleding smerig was geworden o.a. door het Song Kran festival....

Vandaag heb ik even gefiets met Christien.. en ik had een roze fiets :P whaha, zo debiel. Het matchte trouwens wel erg goed bij mijn jurkje ;) . We fietstten al gelijk aan de verkeerde kant van de weg :P . Ze fietsen hier dus aan de linkerkant van de weg.

Vandaag kwamen we de 2e Nederlander tegen. Het valt erg tegen, tot nu toe vooral Duitsers en die zeiden nog wel tegen mij dat ik naar huis moest gaan :| . Ik zag er namelijk niet uit als een backpacker maar als businesswoman en wat had ik hier te zoeken :P whaha.

Volgende week woensdag vliegen we waarschijnlijk naar Vietnam (Hanoi). Ik trek de busreizen best wel slecht ivm mijn rug en bussen zijn ook kut met dit weer. De tijd vliegt ook voorbij.. zoals vandaag, hele dag gereisd en weinig gedaan. Je bent ook moe :( We zijn nog niet eens uitgeweest omdat we fokking 12 uur per dag aan het sightseeen zijn haha :S.

Comments 3

gert-jan zielstra 18-04-2007 15:49

Ha ha ha,je hebt bijna alleen nog maar over kopen gehad en afdingen.
Vindt je het vreemd dat je geld er zo snel door heen gaat?Chiang mai is een heerlijke stad ben er zelf 5 dgn geweest en het is een middel grote stad maar wel veel schoner.
Over kopen gesproken...daar heb je de beroemde avond/nacht marktjes.
Ik zou (als ik jou was)pas tegen het einde van je reis souvenirs gaan kopen.Je moet alles de hele tijd meeslepen en je zult onderweg nog zoveel tegen komen om te kopen. hoe noordelijker je reist hoe goedkoper het wordt.Het is hier lekker weer een graadje of 15.
P.s. de foto die je had geplaatst kon i kniet zien? Kan ook aan mij liggen.
Geniet van de rest .Spreek je snel!

Babsie 19-04-2007 17:36

Ik hoor het al: een echte shopaholic!
Dat fietsen klinkt erg gaaf! Maak maar veel foto's!

marga 20-04-2007 16:31

Geweldig zo'n reis!!!
vooral genieten!!!!
Groetjes Marga

Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Want to receive an email when a new travel story is added? Signup for the mailinglist

Other travelstories

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer