Bangkok 2.0

Sawasdee kha!

Eindelijk, na een vertraging van 21 uur en een hotelovernachting in hotel IBIS in de buurt van Schiphol, zijn we eindelijk in Bangkok (BKK) aangekomen. Dit wordt even een snel bericht, gezien ik maar 8 minuten heb.

Het verhaal zit zo. Donderdag zijn we aangekomen op Schiphol. Toen hebben we direct mijn gewonnen cameraatje geind bij de Telegraaf reporter, zijn we geinterviewd en op weg naar de incheckbalie gegaan. Toen bleek dat we een vertraging hadden van 21 uur en werd er een hotel geregeld. Allemaal heel vervelend, maar we lieten de pret niet drukken! We zijn Amsterdam nog ingegaan, maar het weer was niet al te best.

Toen we de volgende dag konden vliegen, hadden we natuurlijk nog meer vertraging (half uurtje ongeveer) maar het goede nieuws was dat we een uur eerder aankwamen wegens " wind mee" .
We hadden in Amsterdam een stel ontmoet (uit Leeuwarden) en zijn met hun meegegaan naar een hostel in de buurt van Khao San Rd. Omdat we nog geen kamer konden boeken zijn we om 4 uur snachts maar aan de bier gegaan. Om 7 uur in de ochtend kon het andere stel hun hotelkamer in en hebben wij daar onze spullen gedropt, zijn we onder de douche gesprongen en hebben we BKK alvast verkend. We zijn naar de Wat Pho geweest, hebben een tocht over het water gemaakt naar de overkant en zijn over de marktjes gelopen. Rond 1 uur in de middag hebben we alle vier een dutje gedaan en werden Luciano en ik pas om 7 uur id avond wakker. We zijn toen direct met het andere stel, wiens naam Rebecca en Floris zijn by the way, uit eten geweest. Daarna op weg naar Khao San Rd, zijn we blijven hangen bij een ander guesthouse o.i.d. waar we aan de cocktails en waterpijp zijn gegaan. De sfeer was geweldig!
Eenmaal in Khao San zijn we over de markt gelopen en naar de Rooftop bar geweest waar ze geweldige live music hadden van verschillende rockbandjes. Later op de avond hebben we nog halve liters bier en Garlicbread naar binnen gewerkt en ik denk dat we rond 5 uur weer op bed zijn gegaan om om 12 uur weer uit te checken en te brunchen! En nu zit ik achter de computer, met een enorm verward ritme!

Het andere stel gaat morgen naar Kanchanaburi en wij gaan de trein pakken naar Kho Phi Phi.


To be continued!

Comments 3

floris becky 21-08-2011 13:08

Hey evey en luciano,

Wat een leuk verhaaltje en zo herkenbaar
Hoe is het daar???? Hier gaat het goed. Chiang mai is geweldig!
Over een paar dagen relaxen op ko chang. Hope to see you there!
xx

Evelyn 25-08-2011 06:24

Lees verder op http://eveypevey.nl/archives/445

Evelyn 25-08-2011 06:25

Hey Becky en Floris!

We gaan helaas niet naar Kho Chang, dat redden we niet met onze planning. Wanneer zijn jullie weer in BKK? Misschien dat we elkaar daar weer zien en anders misschien 16 september op luchbasis Leeuwarden? Hebben jullie facebook? Mail me maar ff
XX

Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Want to receive an email when a new travel story is added? Signup for the mailinglist

Other travelstories

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer